Cmëndet biznesmeni. Hedh gruan e tij shtatzën në liqen

Nje ngjarje e rende ka ndodhur ne Greqi ku mesohet se nje biznesmen ka hedhur gruan e tij shtatzen ne liqen.

Ai donte qe gruaja te abortonte ndaj ka marr dhe kete veprim.Gruaja kerkonte divrocin dhe pasi lidhja nuk kishte funksionuar.

31 vjecarja tregon se si tre persona qe ishin me te fejuarin ushtruan dhune ndaj meje dhe e me terhoqen zvarre drejt liqenit me ngritën sërish në ajër dhe e hodhën në liqen, edhe pse un i kërkonte vazhdimisht që ta linin.

Pasi e hodhen ne liqen 31 vjecarja doli serisht ne breg dhe njoftoi policin.

Biznesemi kerkonte qe 31 vjecarja te abortonte nga dajaku qe i dha asaj.