Cmëndet biznesmeni. Nëse Luizi humb BBV do ja japë unë 100 mijë euro

Po flitet se BBV2 do ta fitojë Olta dhe ku ka zë nuk është pa gjë thotë populli.

Por një biznesmen nga Kosova ka thënë se nëse Luizi humb BBV do ja japë unë 100 mije euro.

Ai e ka bërë këtë premtim në rrjetet sociale dhe dhurimin e 100 mijë eurove do e bëj publike.

Tani do të presim se cfarë do të ndodhë në BBV2 dhe se kush do ta fitojë këtë edicion.