“Covid 19, eshte një mashtrim”/ Doktori amerikan: Ja cfarë fshihet pas covid

Doktor Shiva është një politikan dhe bio-inxhinier amerikan i diplomuar në Universitetin MIT të Bostonit dhe ai ka nje mendim ndryshe rreth virusit.

Ai ka postuar nje video me nje audience te madhe dhe ai akuzon shume njerez ky virus sherben per te arritur kontrollin mbi njerëzit dhe ti kene ata nen kontroll kjo gje eshte dashur prej kohesh dhe qe ti kene nen kontroll.

“Përhapja e frikës së koronavirusit do të kujtohet në histori si një nga mashtrimet më të mëdha për të manipuluar ekonomitë, shtypur mendimin ndryshe dhe për të detyruar mandatimin e disa ilaçeve” – shprehet ai.

Dr. Shiva thotë se nga kjo situatë janë demokratët që po e ndezin situatën për përfitime politike dhe se “firmat farmaceutike po hasin shumë vështirësi për miratimin dhe prodhimin e ilaçeve dhe se duhet kohë dhe miliarda dollarë që të marrin miratimin”.

Ai shprehet se:“Politikanët Bill dhe Hillary Clinton, filantropi dhe themeluesi i Micrisoft, Bill Gates, Big Pharma por edhe Anthony Fauci, imunologu i këshilluar nga Shtëpia e Bardhë. Që të gjithë duan të përfitojnë nga një vaksinë për të vënë botën nën kontroll. Janë këta emra që po e fshehin të vërtetën rreth koronavirusit”, – shprehet Dr Shiva.

per me shume shikoni video.