Dalin emrat e 5 shqiptareve qe humben jeten ne Greqi. Ishin punetor sezonal

0
3548

Nje ngjare e rende ka ndodhur diten e djeshme ne Greqi ku humben jeten 5 emigrant shqiptar.

Diten e sotme jane zbardhur emrat e personave te aksidentuar.

Shoferi ishte Besim Muçaj i lindur në 27.03.1968, Ilir Gaci lindur më 28.07.1973, Ergin Peposhi lindur më 23.09.2004, Ardit Peposhi lindur më 06.12.2007, dhe Gazmend Brahaj lindur më 07.07.1976.

Aksidenti ndodhi diten e djeshme ne rrugen nacionale Follorinë-Selanik ku automjeti u perplas me nje kamion.

Te 5 viktimat ishin nisur si punonjes sezonal ne Greqi per te mbledhur qershia.