Dea Mishel cudit te gjithe shqiptaret. Ja cfare viti ka lind Skenderbeu

Deamishel me mesatare 9.5: e ben Skenderbeun 67 vjec…Skënderbeu ka lindur në vitin 1956

“Vëllai i madh” i ka vënë banorët përpara një prove interesante, ku secili prej tyre duhet t’u përgjigjej disa pyetjeve rreth historisë.

Banori që do të gjente më shumë pyetje të sakta, do të fitonte imunitet për javën e ardhshme.

Një përgjigje që mori më së shumti vëmendjen e banorëve dhe të publikut ishte ajo e Deas kur u pyet për vitin e lindjes së Gjergj Kastriot Skënderbeut ajo u pergjigj viti 1956