Detaje të reja. Si e mësonte babai 14 vjecarin që vrau 9 persona në shkollë

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Serbi mengjesin e sotëm ku mësohen se 14 vjacari Kosta ka vrarë shtatë vajza dhe një djalë dhe rojen e shkollës me armë.

Ai ishte një nxënës ekselent dhe pasi ka marrë një notë të keqe ai ka bërë një veprim shumë të rëndë.

Pas ngjarjes është arrestuar babai i 14 vjecarit ku ai kishte armë të ndryshme në kasafortën e tij dhe kodin e saj e dinte dhe i biri.

Babai dilte dhe për gjah me të birin dhe ai ka mësuar të gjuaj me armë.

Tashme për babain do të merren masa ligjore dhe ai eshte arrestuar