“Digjet” qyteti nga temperatura. 46 grade temperatura ne kete qytet shqiptar

0
1382

Nje foto vjen nga Kucova ku temperaturat tregojn se kane shkuar 46 grade celcius.

Kucova eshte qyteti me i nxehte ne vendin tone dhe keto jane ditet me te nxehta te muajit Korrik.

Nga e hena temperaturat do te jene mbi 40 grade ne vendin tone dhe pritet qe kjo jave te jete shume e nxehte.

Temperaturat priten te ulen pas muajit Korrik ne muajin Gusht. Tre jane qytete me te nxehta kete jave Elbasani, Berati dhe Fieri.

Ekspertet thone qe te qendroni ne shtepi dhe te mos dilni ne pikun e vapes.

Qendroni ne hije dhe pini sa me shume lengje.