Doktori amerikan tregon të vërtetën e Koron.avirusit: Asnje person nuk ka humbur jeten, janë manipulime, me vaksinën do te….

Shume teori ka per koronavirusin por kjo eshte ndryshe

Doktor Buttar Rashid ne nje interviste ka bere nje deklarate te forte per sa i perket Koron.avirusit dhe se si eshte krijuar apo cndodh me te.

Ai mendon se koronavirusi eshte nje lajm i rreme, me qellim per te detyruar vaksina qe te behen ne mbare popullaten per te fituar sa me shume para.

Doktori pretendon se Bill Gates dhe kullat e telefonise 5G jane perfshire ne kete pandemi dhe se kjo eshte nje loje qe nje dite do zbardhet.

Ai pohoi se asnje shtet i vetem nuk ka deklaruar nje humbje jete te vetme nga koronavirusi, dhe se numri i atyr qe humben jeten eshte me i ulet se nje grip sezonal.

Deklaratat e pakuptimta te komplotit ku futen kritika e cmendura per distancimin e shoqerise i konsideoi si mbeturina absolute.

Bill Gates sipas tij ka bere nje program te shpopullimit e cila do te behej nepermjet vak.sinave dhe te gjitha demet do ti lihen Koron.avirusit.

Ndaj do zbardhet nje dite kjo e vertete.