Dr. Flamur Topi tregon javen kur do të largohet koronavirusi

Shpresojme qe ky virus do te largohet shpejt dhe te gjithe ate presim Dr. Flamur Topi thote se:Me ngrohjen e kohës ka vërtet shumë shpresa që kurba jo vetëm të bjerë, por edhe të eliminohet.

Ky virus ka një përhapje më të madhe, në përmasen e një pandemie”.

Më tej ai shton se askush nuk është në gjendje të japë një shpjegim të saktë për numrin e lartë të atyre qe kane humbur jeten.

Forconi mjetet mbrojtëse në trupin tuaj, vërtet viruset janë shumë të këqinj, por çdo organizëm ka një faktor të brendshëm luftarak.

Është i rëndësishëm që gjumi të bëhet i mjaftueshëm.

Fillimi i javës së trete të prillit mendohet të bie shumë rrezja e virusit.

Dhe ne muajin maj te kemi nje jete me te qete dhe nje hapje te me shume te lirive per te dalur dhe vazhduar jeten.