Drejtoresha humbi jetën në dush. Lot dhe mirënjohje për mësuesen e dalluar.

0
628

I jepet lamtumira drejtoreshes se shkolles ne Rrubjekë te Durresit. Pasi diten e djeshme ajo humbi jeten nga korenti duke ber dush.

Mesuesja e historis kishte 14 vjet qe jepte mesime dhe ishte nje mesuese shembullore.

Kolegia e saj Sonila Domi eshte shprehur se:“Ne jemi banorë të kësaj zone. Njiheshim prej vite, jemi lindur dhe rritur këtu. Ka qenë mësuese në shkollën 9-vjecare Maminas, unë isha në Rrubjekë. Pas disa vitesh u bë drejtoreshë në shkollën Rrubjekë. Çdokush pas një fatkeqësi thuan fjalë të mira, por për atë me gjithë mend jetojnë fjalët e mira. Ka qenë kolege drejtuese, motër shumë e mirë, qëndrim të ngrohët me prindërit. Një prind i një nxënësi më mori në orën 6, thash mos ishte një shaka. Sipas fjalëve ka bërë dush dhe e ka zënë korrenti nga shkarkimi elektrik. E ka gjet bashkëshorti pasi është kthyer vonë nga puna. Ai kthehet gjithmonë në orën 11. E ka çuar në gjendje jete ne spital, por nuk mbijetoi. Dje ishte pushim por ajo na mblodhi për ketë të shtëpia e saj.