Dy suedeze shkojnë te nje familje e varfër shqiptare, shokohen nga ajo që panë dhe bëjnë premtimin e madh

Dy vajza nga suedia kane shkuar tek nje familje e varfër shqiptare ne Tirane për ti ndihmuar ata. Sipas Fundjave ndrysha ata kane mbetur te shokuar nga kushtet e veshtira ekonomike te asaj familjeje. Ja cfare shkruan FN ne Facebook:

“Dy njerëz të mirë nga Suedia na vizituan këtë fundjave për t’u njohur më nga afër me familjet e varfëra të vëndit tonë.

Të shokuar nga ajo çka panë me sytë e tyre premtuan se do bëjnë më shumë për fëmijët Shqiptarë në nevojë.”

“Bamirësia nuk të varfëron”