E akuzoi rëndë dhe kërkoi hetimin e tij, Elvis Naçi i përgjigjet gazetarit ne menyre epike

Ai eshte Shqiptari me human gjate gjithe ketyre viteve i vetmi qe ndihmon pa fund njerezit ne nevoje me shume se sa dhe shteti yne qe i le te varferit ne ne gjendje te mjerueshme.

Por disa njerez e kane zakon te komentojne dhe kur ben mire dhe kur je pran njerezve ne nevoje.

Por ja se si ka komentuar imami i nderuar Elvis Naçi ka reaguar pas një shkrimi të gazetarit Denis Dyrnjaja që e akuzonte atë për abuzim me të ardhurat e mbledhura nga fondacioni i tij bamirës.

Dyrnjaja i bënte thirrje prokurorisë të hetonte imamin, veçanërisht lidhur me blerjen e një spitali privat.

Por pergjigja e Naçi ndaj gazetarit eshte epike:

Jam më i vendosur se kurrë se çdo vllai Shqiptare që më ofendon, përgojon dhe shpif ndaj meje do t’i përgjigjem me lutje Zotit për të dhe vepra të mira për Shqiptarinë. Zot të qofshim falë. Amin.

Nje pergjigje e nje njeriu fisnik qe rralle here mund te gjesh nje pergjigje te tille.

Zoti te ruajt imam i nderuar.