E dini sa shpesh duhen larë reçipetat, do të habiteni me përgjigjen

Per te gjitha femrat recipetat jane nder veshjet e brendshme me te rendesishme pasi i perdorim gjate gjithe kohes, por jo gjithmone zgjedhja e mases dhe formes se duhur nuk eshte aq e thjeshte.

Megjithate pasi mbaron misioni i blerjes me sukses vjen nje tjeter veshtiresi sic eshte edhe larja e tyre specifike e sidomos ne stinen e veres kur edhe djersitim me se shumti.

Ekspertet gjithsesi ia kane gjetur edhe kesaj zgjidhjen dhe si fillim duhet thene se ato nuk duhen lare pas cdo te veshure pasi kjo do te ndikonte ne cilesine e tyre.

Ndaj sugjerojne qe te recipetat te lahen cdo 5 deri 6 te veshurash per me shume se 8 ore. Sidoqofte nese kemi lekure te yndyrshme dhe djersitim me shpejte sigurisht qe edhe larja do te me e shpeshte.