E dinin të vdekur. Prindërit gjejnë fëmijën një muaj pasi ra tërmeti në Turqi

TURQI-Nje mrekuli e vertete ka ndodhu ku prinderit gjejn femijen e tyre pas nje muaji nga termeti i 6 shkurtit. Dhe kjo do te shenohet si nje mrekulli per ta.

Foshnja ishte ne spital pasi ka pasur gjakderrdje ne tru pasi eshte lindur ne menyre te parakohshme. Foshnja ka lindur me peshen 4kg.

“Para tërmetit, vajza ime ishte në spital. Pasi ra tërmeti, nuk mund të dëgjonim asgjë për të. U përpoqa aq shumë, luftova, por nuk mora vesh për vajzën tone. Prinderit ishin ne kerkmi e saj qe nga data 6 shkurt.Ata kishin humbur cdo shprese por ndodh mrekullia.

Nje mjek ka bere me dije lajmin dhe me pas prinderit gjejn femijen e tyre pas gati nje muaji.