E ka tradhtuar gruan/ Iliri qan kur e tregon: Mendova se humba, ajo meriton një…

Iliri sërish ka diskutuar për bashkëshorten e tij. Iliri kohë më parë apo në fillim të edicionit të BBV-së, kishte rrëfyer për tradhëtinë ndaj bashkëshortes por që ajo e kishte falur.

Sërish ka folur për të teksa i ka rrëfyer Monikës frikën e tij të madhe. Derisa ‘Vëllau i Madh’ u ka japur një mundësi që secili banorë të shkruaj një letër për më të dashurin e tyre apo ndonjë familjari, Iliri ka shprehur se këtë letër e meriton bashkëshortja e tij.

Sipas tij momenti më i fr ikshëm dhe kur edhe ka menduar se e ka humbur atë ishte prezenca e saj me 15 tetor në shtëpi të BBV-së.

Iliri është treguar shumë i fortë por që derisa i ka rrëfyer Monikës është treguar emocional.