E lashë shkollën në moshën 16-vjeçare sot ka kompanin miliona paund

La shkollën në moshën 16-vjeçare por sot është bërë një milionere – me një Lamborghini të parkuar në garazhin e shtëpisë së saj miliona paund.

Maxine McCarthy, nga Salford, iu bashkua një grupi vajzash dhe filloi te promovoj trajtime estetike

Sot 43-vjeçarja është personi pas Cosmetic Couture, një nga ofruesit më të mëdhenj të trajnimit estetik në Mbretërinë e Bashkuar.

Ajo thote qe nuk e prisja te behesha kaq e pasur pasi bota e estetikes eshte shume e madhe dhe e eger.

Ishte në vitin 2010 kur Maxine lançoi Cosmetic Couture, pasi punoi në një sallon dhe iu nënshtrua kurseve për Botox dhe filler dermal në 2009.

Kompania e saj u votua si ofruesi më i mirë i trajnimit në MB në International Estetics Awards 2022.