E mbani mend Zhaden? Ja si duket sot nuk do ta besoni sa ka ndryshuar

Zhadja nje nga personazhet me te bukur te telenovelave ajo ishte e bukur dhe plot emocion.

Ajo rrithte nga nje familje artistesh ku babai i saj është gjithashtu një aktor, ndërsa nëna e saj është kërcimtare dhe ata kane qene gjithon protagonist te artit dhe kultures
Aktorja e bukur ka edhe një vëlla më të madh, i cili është avokat.

Aktorja e njohur ka edhe binjakët Antonio dhe Sofia, dhe babai i tyre është Leonardo Nogueira.
Ja si duket aktorja sot: