E rrallë në Librazhd/ Gjendet një buf, befasohen nga ajo që shohin pranë tij

Shqipërisë nuk i kanë munguar asnjëherë resurset e shumta natyrore.

Peizazhet e mrekullueshme dhe bota bimore kanë bërë që në shumicën e rasteve në të, të gjejnë strehë kafshë e shpendë nga më të rrallët.

Librazhdi duket të jetë një zonë që ka çfarë shfaq dhe tregon për të gjithë, pasi fakti që në të ndodhet Parku Kombëtar i Shebenik – Jabllanicë, është një provë e saj.

Një buf është gjetur në një fshat të kësaj zone, por banorët janë surprizuar nga ajo që i kanë gjetur pranë.

Në fotot e publikuara nga LibrazhdiNews shihet se pranë bufit janë edhe disa vezë, aspak të zakonshme.

Kishit parë ndonjëherë të tilla? Nëse jo, fotot më poshtë ua tregojnë dhe janë me të vërtetë të mrekullueshme.

Me këtë rast, portali në fjalë bën thirrje që të mbrohen shpendët e kafshët e egra sepse janë një pasuri natyrore e vendit tonë!