Eksperti i fotografive tregon foton se si do dukej Princesh Diana ne varrimin e mbretereshes Elizabet

0
87

Një fotograf përdori inteligjencën artificiale për të sjellë përsëri fotot e tyre se si do te ishin ata sot pas 20 viteve Ai punoi fotot e Princeshës Diana , Kurt Cobain, John Lennon , Janis Joplin, Freddie Mercury dhe të tjerë.

Ai përdori softuer për përmirësimin e fotografive të inteligjencës artificiale dhe programe të redaktimit të fotografive për të krijuar fotografitë.

Ja se si do dukej sot Priceshe Diana.