Ekspertët zbulojnë 5 gjëra që nuk duhen postuar kurrë në rrjetet sociale

0
225

Mediat sociale janë vala e së ardhmes dhe kështu mund të jetë joshëse të postosh gjithçka rreth vetes në rrjetet sociale, veçanërisht për marrjen e një reagimi të shpejtë ‘like’.

Ndërsa media sociale është një mënyrë e mirë për të bashkëvepruar me njerëzit kur nuk mund t’i shihni çdo ditë, mund të jetë gjithashtu diçka që mund të shkaktojë probleme brenda marrëdhënies tuaj nëse nuk jeni të kujdesshëm.
Ka padyshim disa gjëra që nuk duhet të ndahen kurrë në rrjetet tuaja sociale kur bëhet fjalë për marrëdhënien tuaj.

Këtu janë 5 gjërat që nuk duhet t’i postoni kurrë në rrjetet sociale

1. Ruajeni jetën tuaj private, marrëdhëniet intimemos i nxirrni në rrjetet sociale. Përpiquni t’i rezistoni të folurit hapur për atë që ndodh pas dyerve të mbyllura.

2. Mos postoni informacione personale për partnerin tuaj. Ka disa gjëra që njerëzit duan t’i mbajnë private për veten e tyre, si rutinat e tyre të natës ose nëse flenë apo jo me një kafshë pellushi.

3. Mos i tregoni botës për grindjet apo debatet tuaja. Jo vetëm që fton njerëzit që nuk përfshihen në debat, por mund të jetë e turpshme për të dy.

4. Publikimi i fotove të pamiratuara të partnerit pa leje. Por kur të merrni lejen, do kuptoni që të dy po argëtoheni dhe shijoni komentet e ndryshme të fotos.

5. Mos postoni shkrime përçmuese për ish-in e partnerit tuaj. Duhet të se nëse burri juaj ju ka zgjedhur juve mbi femrat e tjera që ka takuar, atëherë ai e bërë këtë për një arsye! Kënaquni duke qenë e përzgjedhura e tij dhe lërini marrëdhëniet e kaluara në të kaluarën.