Eliminoni problemet me lagështinë në shtëpinë tuaj me këto truke të thjeshta!

0
673

Lagështia mund të bëhet një nga problemet më të mëdha në shtëpinë tuaj, sepse nëse nuk trajtohet në kohë, shkakton probleme serioze.

Zakonisht shfaqen në mure ose në cepat e shtëpisë tuaj, janë njolla të zeza ose gri që krijohen nga temperaturat e ulëta transmeton shiko.news

Megjithatë, estetika është më pak e rëndësishme, sepse nëse jetoni në një shtëpi ku ka lagështi, do të thotë se jetoni në një mjedis ku ka kërpudha, prandaj, shëndeti juaj është në rrezik të vazhdueshëm, veçanërisht nëse vuani nga astma ose alergjitë. .

Ka 2 truke të thjeshta që do t’ju ndihmojnë të luftoni lagështinë:
Uthulla e bardhë: Aplikojeni pak në vendet ku është lagështia dhe së shpejti do të vini re se lagështia dhe erërat e këqija po zhduken.

Kripa: Vendosni një kilogram kripë në një enë të pambuluar dhe vendoseni afër lagështirës. Kripa është një absorbues i shkëlqyer, kështu që kur errësohet, duhet të ndryshoni përmbajtjen.

Ja disa keshilla

Lëreni ajrin të qarkullojë brenda shtëpisë tuaj duke hapur dyert dhe dritaret.
Largojini mobiljet nga muret për të parandaluar akumulimin e lagështirës.
Mos lini rroba të lagura ose të lagura brenda shtëpisë tuaj.
Mbani një temperature të përshtatshme, midis 18 dhe 25 gradë transmeton shiko.news