Endrra e tyre behet realitet. Martohen binjaket me te famshme ne bote.

Nje mesuese binjake me e famshme ne bote per trupin qe kane eshte martuar.

Binjaket ndajnë një trup të vetëm, dhe nga beli e poshtë, të gjitha organet e tyre, duke përfshirë zorrën, fshikëzën dhe organet riprodhuese, janë të përbashkëta.

Ato jane shprehur se: “Po, ne do të bëhemi nëna,” dhe kane deshir qe te jene prinder.

Cifti po kalon dite te bukura dhe ndihen shume mire se bashku.

Binjaket ndajnë shumë organe, ata përjetojnë uri të ndara dhe dëshira të veçanta për të urinuar dhe për të fjetur. Sistemet e tyre nervore janë gjithashtu të ndara.