Euro kap një tjetër rekord, cfarë ndodhi ditën e sotme në kursin e këmbimit..

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar do blihet me 92.6 lekë dhe do shitet me 93.6 lekë.

Ndërkohë monedha evropiane euro do blihet me 99.8 lekë dhe do shitet me 100.6 lekë.

Franga zvicerane sot në tregun shqiptar do blihet me 102.9 lekë dhe do shitet me 103.9 lekë.

Ndërsa paundi britanik do blihet me 117.7 lekë dhe do shitet me 118.7 lekë.