Femije i jashtëzakonshëm: Nikolla, fëmija që reciton përmendësh 3000 vargje të Fishtës

Me te vertete nje femi gjeni dhe shume i mire.

Nikolla Prendi eshte nje nga talentet e se ardhmes ai po shkelqen ne emisionin Piter Pan.

Ai eshte nje artist i vertete Nikolla kur ishte vetëm 4 vjeç u mahnit një ditë nga dikush që pa në televizor duke recituar vargje nga “Lahuta e Malcis”. Nikolla i kërkoi të atit t’i blinte një libër dhe i ati i bëri dhuratë librin e Gjergj Fishtës, “Lahuta e Malcis”.

Dhe ky eshte nje xhest shume i mire qe pridnerit ti blene femijeve libra.

Vogëlushi e lexoi dhe mësoi përmendësh më shumë se 3000 vargje.

Nikolla recitoi disa vargje nga Fishta në emision dhe i shpalli sfidë Elisa Spiropalit.