Fenomen i cuditshem ne bregdetin e Durresit diten e sotme.Foto

Ne Durres ndodh nje fenomen qe ka habitur banoret dhe pushuesit diten e sotme. Deti eshte larguar 30 metra nga bregu. Qytetaret qe kane qene te shpesht buz detit diten e sotme shprehen te shqetesuar pasi kjo nuk ka ndodhur me pare. Qe nga termeti ne Turqi qe ra disa dite me pare deti eshte terhequr 30 metra.

Megjithate njerezit dalin dhe bejn foto buze detit ne Durres edhe pse ky fenomen i ka shqetesuar ata.