Fenomeni i cuditshem në Stamboll.Qyteti zhytet në erresire në mes të ditës. Video

Nje fenomen i cuditshëm ka ndodhur në Stamboll ku i gjithë qyteti është i mbytur në ërresirë. Një re e madhe ka mbuluar qytetin per 5 minuta dhe qyteti nuk është parë kurrë në këtë gjendje.

Në Twitter është postuar një video ku thuhet se:”Ditën e djeshme Stambolli u mbulua papritur nga një re e zezë gjigante me përmasa deri në dhjetë kilometra. Dielli nuk u pa për 5 minuta dhe qyteti u errësua, sikur natën.