Filluan dhe reshjet e para te debores per kete vit. Bllokohen dhe rruget

0
700

Filluan dhe reshjet e debores per kete vite ne Europe. Ne javen e dyte te shtatorit temperaturat filluan te ulen dhe jane rikthyer reshjet e shiut dhe vjeshta tashme ka ardhur.

Ndersa ne komuna Gap në Francë reshjet e debores kane bllokuar rruget dhe qytetaret kane filluar me pastruar rruget.

Pritet qe ne ditet ne vazhdim ne europ pritet te largohen ditet me diell dhe te rikthehen reshjet e shiut.