Fluturimet nga Rinasi, shtohen destinacionet e reja ja dhe njoftimi i fundit i TIA-s

Tirana International Airport ka njoftuar se kane filluar fluturimet per keto vende.
⠀⠀
✈Air Albania – Tiranë – Romë dhe kthim✈Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim

✈Wizz Air – Tiranë – Vjenë dhe kthim

✈Wizz Air – Tiranë – Verona dhe kthim

✈Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim

✈Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim

✈Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim

✈Wizz Air – Tiranë – Budapest dhe kthim

✈Albawings – Tiranë – Pisa dhe kthim

✈Belavia – Tiranë – Minsk dhe kthim

✈Tui Fly – Tiranë – Bruksel dhe kthim

✈Wizz Air – Tiranë – Pisa dhe kthim
⠀⠀
Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi. Atyre që udhëtojnë, të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀
⠀⠀
Tirana International Airport⠀⠀