Fortune dhe tornado.Shikoni se si stuhia fluturon njerezit dhe i peplas ne toke. Video

0
971

Edhe pse jemi ne stinen e veres moti ne disa vende shenon 40 grade e ne disa et tjera ka stuhi bresher dhe fortuna.

Ndersa ne Kine moti i keq ka bere qe te rrezoje njerezit dhe te ti marre ato perpara.

Një stuhi e fuqishme përfshiu provincën Shandong të Kinës ku ka shkaktuar kaos dhe ka hapur probleme te medha si ne trafik po ashtu dhe ne njerez.

Shikoni ne video se si fluturojne njerezit nga stuhia dhe fortuna.