Foshnja e porsalindur shokon prindërit; lind me 2 dhëmbët e parë

Një nënë e re ka parë se fëmija e saj e porsalindur ka patur 2 dhëmbët e para në gojë dhe kjo ka habitur jo vetëm prindërit po edhe mjekët madje fëmija është bërë edhe pjesë e lajmeve anë e mbanë botës.

Nerissa Woodëard, 18 vjeç, lindi vajzën e saj Emilia Harper Jaymes dhe menjëherë dalloi 2 dhëmbët e saj thuajse si të një të rrituri në gojë.

Foshnja ka lindur në Spitalin e Shën Marisë, Mançester në prag të Vitit të Ri.
Mjekja e çerdheve, nga Ancoats, Manchester, tha: “Isha shumë e tronditur kur kuptova se vajza ime e vogël kishte lindur me dy dhëmbë”.

“Sapo i kam vërejtur ata, dërgova partnerin tim për të shkuar dhe për të marrë një mami sepse nuk mund ta besoja”.

Ekipi mjekësor tha se është shumë e rrallë që foshnjat të lindin me dhëmbë dhe kjo ishte e çuditshme.

“Ata nuk e kishin parë më parë, por e dinin se kishte një shans të vogël që të ndodhte”.

Mamaja e foshnjës gjithashtu tha se tani ajo druhet edhe të ushqejë me gji fëmijën e saj pasi mendon se do të jetë një eksperiencë e dhimbshme me 2 dhëmbët e saj të vegjël por të mprehtë.

Por mjekët e kanë zgjidhur menjëherë situatën duke hequr 2 dhëmbët e vogëlushes pasi nëse ata binin mun të rrezikonin mbytjen e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *