Futet në pishinë për të “shpëtuar” vajzën e Arditit, por zbuloni çfarë i ndodh Olsi Bylykut (VIDEO)

Në video shfaqet vajza e Arditit, Anna në pishinë, ndërsa aktori Olsi Bylyku hidhet për t’a shpëtuar.

Por në kuadër të humorit, situata ndryshon dhe është Anna, ajo që ‘shpëton’ Olsin.

Kjo lojë ka shkaktuar shumë të qeshura tek të gjithë dhe nuk kanë munguar komentet e ndryshme.

Kujtojmë që Arditi këto pushime ka zgjedhur t’i kalojë me stafin e emisionit e ‘E diela shqiptare’, ku e pranishme ka qenë përveç vajzës dhe bashkëshortja, Anila.