Gazetari blen shtepi ne Bllok por zbulon nje “thesar”. Foto

0
762

Nje gazetar ka blere nje shtepi ne bllok ne Tirane.

Shtepia eshte shitur me te gjitha orendit qe ka pasur brenda. Ne ate shtepi ka banuar nje nga oficeret e sherbimit sekret te Enver Hoxhes dhe ai ne ate shtepi kishte dhe nje piktur te vencate te piktorit Ismail Lulani.

Piktori Ismail Lulani renditet te artistët që ndikuan fuqishëm në modernizimin e këtij arti gjatë çerekut të fundit të shekullit XX.

Ndersa piktura e gjetur nga gazetari ka nje vlere te vecante dhe eshte nje piktur qe kushton.

Shumë nga pikturat e tij janë pronë e koleksionistëve të ndryshëm në Francë, Austri, Itali, USA, Gjermani, etj.