Gjenden të pa jetë në shtëpi nëna me dy djemtë e saj 7 dhe 9 vjecë

BRITANI-Një nënë 47-vjeçare dhe dy djemtë e saj Maximus, shtatë dhe nëntë vjeç Alexander jane gjetur te pajete ne shtepin e saj.

Fqinjët jane te tronditur nga ngjarja pasi nena me femijet ishin shume te mire dhe te respetueshem.

Nëna 47-vjeçare mësohet se ka punuar si drejtoreshë menaxhuese e një kompanie lokale pronash por ende nuk dihet roli i saj.

Policia ka ardhur ne banese dhe e kane shqyer deren pasi ka qene e mbyllur.

Inspektori tregon se eshte nje rast i rend dhe do te na duhet kohe me e zgjidh.

Ekipet mjeko-ligjore jane duke punuar per te zbardhur ngjarjen.

‘Në verë djemtë luanin të lumtur në kopsht. Zoti e di se çfarë ka ndodhur.’

Ajo shtoi se së fundmi familja dukej se po përgatitej të largohej, por më pas ndryshuan mendje.