Gjykata merr vendimin diten e fudnit për infermieren që dhunoi të moshuarën ne azilin e te moshuarve

0
1570

Ajo eshte infermierja me fam keqe ne te gjithe historine Shqiptare ku te gjithe qe e pane videon filluan ta urrenin ate.

Vjen lajmeri i fundit per Aurona Pelaj pasi nuk do të lirohet nga paraburgimi.

Gjykata e Apelit në Kosovë ka refuzuar kërkesën e avokatit të infermieres.

Gjykata ka refuzuar edhe kërkesën e avokatëve për lirim nga paraburgimi të dy infermiereve që duken në video teksa qeshin dhe argëtohen me dhunën që Pelaj ushtronte ndaj të moshuarës.