Gjyshe Leta ka treguar sekretin se cfarë gjelle ka përgatitur për Luizin dhe Kiaren

0
792

Dje ishte dasma e madhe ku Luizi u martua me Kiaren.

Gjyshja e Kiares ishte shume e lumtur qe ishte pjese e kesaj mbremje dhe ku mbesa e saj u martua.

Gjyshe Leta ka treguar dhe nje sekret ku tregon se ajo i ka gatuar Luizit nje tasqebap.

Ajo e ka vendosur ne frigorifer dhe po pret qe ai te vi te shpia per ta ngren.

Ajo eshte pyetur per krevatin aja ke rregulluar? Gjyshe leta ka thene se: “Uff, perandori! Edhe shtëpinë perandor e ka”.