Gjyshja 74 vjec me 13 niper dhe mbesa gjenë dashurine e vertetë online me 27 vjecarin. Te gjithe na kane zili

0
599

Një çift me një diferencë moshe 47-vjeçare kanë të vendosur t’i tregojnë botës se sa e fuqishme është dashuria e tyre.

Kathi Jenkins, 74 vjeç, u takua me 27-vjeçarin me Devaughn Aubrey, nga Teksasi, në faqen e takimeve per Adult.

Pavarësisht se faqja nuk është një aplikacion takimesh , të dy vendosën që të njiheshin gjithsesi.

Tani ka kaluar një vit i tërë që kur ata i zyrtarizuan për herë të parë gjërat por djali tregon se ai ishte i bindur se 74-vjeçarja është e vetmja për të.

“E lexova profilin e saj dhe i dërgova mesazh me shpresën për një përgjigje, ajo ishte gjithashtu online dhe u përgjigj.

“Më pas unë i kërkova numrin e asaj dhe ajo ma dha, pastaj më pyeti se sa kohë kisha që dilja online dhe kështu biseduam për pak atë natë.”

Çifti bisedoi për katër muaj përpara se të takoheshin drejt per drejti edhe pse Kathi jetonte dy orë larg nga Devaughn.. Zogjtë e dashurisë u zyrtarizuan pasi Kathi e ftoi atë për Ditën e Falënderimeve.

Ajo nuk është martuar kurrë, por ka katër fëmijë, 13 nipër e mbesa.

Devaughn nuk ka fëmijë, por një herë ishte martuar në moshën 24-vjeçare, megjithatë, ai u divorcua në vitin 2021, pak para se të takonte Kathin.

Dhe asnjë marrëdhënie tjetër nuk ka qenë si kjo mësipas Devaughn.

Ai madje ndihet sikur ajo është perfekte për të pasi ata nuk zihen kurrë.Te gjithe na kane zili.