Gruaja vrau burrin e saj se abuzoi me të bijën. Tregon si vjehrra dergoi 3 persona dhe me…

Nje nga historite qe cuditi te gjithe eshte ajo e Afërdita Nakoleci ku tregon mardhenin e saj me burrin dhe familjen e burrit.

Ajo tregon historine e saj te veshtir ku dhe i mori jeten burrit pasi ai shkoi me vajzen e saj nga martesa e pare.

Afërdita Nakoleci tregon heten e saj te veshtire dhe dhimbjet qe ka kaluar ne jete.

Por ajo tregon se dhe vjerra nuk e ke dashur dhe dergon 3 persona per ta rrahur dhe per te abuzuar me te.

Ajo eshte shprehur se:“Më marrin me një taksi mua dhe thotë, ku është Pëllumbi? I thashë, është në bilardo. Mirë më tha, hip në taksi. Sa hipi në taksi unë, hipin edhe 3 veta. Më dërguan në malin e Dajtit dhe abuzuan me mua.

Kam denoncim te Komisariati nr.3. Nuk më poshtëruar dot asnjë mashkull të më nxjerrë në rrugë mua. Unë nuk dal në rrugë, unë lyp dhe trupin nuk e jap. Për këtë, ma bëri pisllëk vjehrra”, theksoi ajo.