Historia e vajzës 15-vjeçare: Humba babain dhe gjyshin, mamin e kam të sëmurë

Një vajzë 15-vjeçare nga qyteti i Ballshit ka treguar historinë e dhimshme të jetës së saj në News 24 gjatë emisionit “Shqiptarët për shqiptarët” .

Ajo quhet Enila Velaj dhe jeton në fshatin Cfir, e cila jeton së bashku me nënën e saj të sëmurë dhe vëllain e vogël, ka përjetuar vu ajtje të mëdha, të cilat nuk gjënden fjalë të përshkruhen, që kur ishte e vogël.

Ajo tregon se pavarësisht halleve dhe problemeve të shumta me të cilat e ka përballur jeta, vazhdon të qëndrojë gjithmonë fortë.

Ajo u shpreh: