Humb jeten ne vendin e punes emigranti shqiptar

Nje lajm i rend vjen nga Malta ku mesohet se ka humbur jeten nje emigrant shqiptar.

Ai ishte duke punuar dhe catia i eshte shemnbur dhe e ka zene brenda.

Ekipi i punetoreve ishte duke punuar ne zonen e Sliema.

Edhe pse ndihma mjeksore errdhi me shpejtesi ai nuk ja doli qe te jetonte nga plaget e marra ne trup. Pas heqjes se inerteve trupi i emigrantit shqiptar ishte pa shenja jete.

Polici a dhe grupi hetimor kane shkuar per te zbardhur shkaqet e ngjarjes se rende.