I përmendi gruan, Sokol Balla i drejtohet publikisht Metës: Eja dhe…

Sokol Balla ka ftuar presidentin Meta në emisionin e tij pas akuzave të rënda nga ana e këtij të fundit mbi gazetarin.

Gazetari i njohur e ka sfiduar kreun e shtetit qe te perballet me te vertetat sipas tij dhe presidentit.

Moderatori i Rel Story ka shkruar s  pret presidentin per nje komunikim balle perballe.

Gjate konferences se shtypit Ilir Meta  sulmoi Sokol Ballen duke deklaruar:

ILIR META

Tani e kam degjuar kete ceshtje edhe here tjeter nga miku im Sokol Balla, edhe e di qe ai ka merak te madh se une jam ne konflikt interesi, se nena e femijeve te mi eshte ne opozite, dhe nuk e di se ku qendron interesi ketu se, se ka interes te iki Edi Rama, nuk ka interes te marri pjese ne zgjedhje gjitheperfshirese. Por te gjithe e dini qe Koli nuk ka asnje konflikt interesi me qeverine, pavaresisht se nena e femijeve te tij punon ne qeveri, keshtu qe faleminderit per pyetjen.