I riu cuditë te gjithe:”Kemi shumë oferta nga vajzat, çantën e kam plot me lekë. Video

I riu nga Gostivari cudite te gjithe me interevsiten qe jep pasi po kalon pushimet në Durrës:
Kemi shumë oferta nga vajzat, unë tani jam beqar, çantën e kam plot me lekë dhe duhet të bëjmë qejf. Mendoja se e kisha gjetur femrën ideale, por nuk ishte ajo.

Ai i jep nje mesazh femrave shqiptare qe te mbejn nje mashkull dhe ti perkushtohen atij e jo te mbajn 5 te dashur.

Te mos lidhen per interes por per krijimin e familjes.