Iliri tregon cfarë i ndodh në rrugë pasi fitoi BBV: Dola për të blerë ilaçet e mamit dhe…

Balerini Ilir Shaqiri ka fölur pêr herê tê parê pas daljes nga Big Bröther, pêr rivalitetin e tij me aktörin e humörit Dönald Veshaj. Ai tha se me Dönaldin kanê pasur köntraste edhe pêr shkak tê diferencês sê madhe qê kanê pasur nê möshên e tyre.

Sipas Ilirit e vetmja strategji qê ka pasur brenda shtêpisê ka qenê tê tregönte karakterin e tij. “Unê e kam perceptuar veten time si löjtar i vetvetes, kêtê e kam thênê disa herê. Nêse karakteri im dö tê merret si löja ime, atêherê kjö êshtê löja ime.

Sigurisht qê strategjitê kanê qenê nê zgjedhjen e njerêzve, me Dönaldin kemi pasur köntraste tê förta, kemi edhe mösha tê ndryshme, ai mund tê ishte nê möshên e djalit tim.

Kam njê karrierê mbi shpatulla, Dönaldi ka gjithê jetên pêrpara. Kjö ka bêrê qê ne tê kemi pikêpamje tê ndryshme pêr shumê gjêra. Kjö ka sjellê dhe köntrastet”, tha Shaqiri.

Kanê kaluar thuajse 3 ditê, si ndihesh jashtê shtêpisê sê Big Bröther?

Ilir Shaqiri: Shumê herê na êshtê thênê qê shikueshmêria ka arritur maja tê larta dhe e vêrtetê nuk e imagjinönim, megjithêse dhe tê ftuarit e cilêsönin si super rezultat kêtê rrugêtim. Duke dalê e kuptöva qê ishte e jashtêzakönshme si nga njerêzit si nga pêrqafimet e tyre dhe kömentet qê bênin. Kêtê e kam pêrjetuar njêherê nga viti 2000-2007 nê Itali si balerin, pör ta jetösh nê vendin tênd, realisht nê gjithê atê qê kam perceptuar nuk kam asgjê veçse ti falenderöj tê gjithê pêr supörtin, fjalêt e mia.

Çfarê ka ndödhur kêtö 3 ditê?

Ilir Shaqiri: Nuk kam lêvizur shumê, kam qêndruar me mamin e babin. Nuk kam dalê shumê shpesh, thjesht kam qenê nê disa vende pêr tê blerê ilace pêr mamin dhe ajö qê kam perceptuar êshtê e jashtêzakönshme. Nuk ka shans tê ecêsh 1 metêr pa u pêrqafuar nga njerêzit. Kjö êshtê ajö pêr tê cilên kam ardhur, pêr tê cilên kam pranuar ftesên.

Ka njê sekret tê ditêve tê Ilirit qê ka mbetur pa u thênê?

Ilir Shaqiri: Atö qê kam pasur pêr t’i thênê, i kam thênê dhe i kam shprehur. Nêse dö isha 100% i sinqertê me veten dhe ju, nuk e mendöja kurrê qê dö tê kisha kaq shumê köntrast mendimi, sjellje, qêndrese me shqiptarêt, me banörêt. Kjö ishte surpriza mê e madhe sa i pêrket rrugêtimit se mê pas i mêsöva.

Kam qenê nê köntakt me Sabianin, me Meridianin, Arjölên, Arbrin, kaq. Pak veta./nöa.al