Infektohen me koronavirus prindërit e këngëtares se njohur shqiptare

Ajo eshte nje nga kengetaret me te mira Shqiptare ne skenat boterore

Bebe Rexha ka thene se prindërit e saj janë diagnostikuar me Còvid-19.

Por tashme shendeti i tyre eshte permiresuar dhe gjendja e tyre eshte e mire.

Ajo shprehet se:“Ata u ínfektuan me korònavirus dhe qëndruan të sëmurë për tre javë dhe unë u bëra shumë nervoze. Mendoja që të bëja një udhëtim me makinë që të shkoja të kujdesesha për ta. Ata këmbëngulën që unë dhe vëllai im të mos shkonim atje. Më në fund u bënë më mirë dhe tani mund të shijojnë sërish ushqimin. Ndihem shumë mirënjohëse”, tha këngëtarja.

Këngëtarja shtoi se po i kalon ditët në karantinë duke gatuar dhe duke qëndruar sa më shumë pozitive, ndonëse është mërzitur se janë pezulluar pjesa më e madhe e aktiviteteve.