Ish-bashkeshorti i Rudina Dembacaj hedh akuaza te forta ndaj saj. Prek te gjithe me foton qe poston

Ish bashkeshorti i Rudina Dembacaj Aleksandër Varfaj ka treguar se nuk ka asnje kontakt me vajzen e tij.

Ai ka postuar ne rrjetet sociale nje foto ku tregon se nje foto me Viktoria ku shkruan: “Një vit pa të puthur. Do të rritesh e do të sqaroj gjëra që nuk ia uroj askujt. Më ka marrë malli,”.

Sipas tij ai ka nje vit pa e takuar vajzen por e verteta nuk dihet se ku qendron problemi dhe pse ai nuk e ka takuar vajzen e tij Viktoria.