Ja ditet kur rikthehet i nxehti afrikan ne vendin tone

Rikthehet i nxehti afrikan serisht ne te gjithe Europen. Priten qe temperaturat te rriten serish mbi 40 grade.

Shteti i parë që po përballet me këtë valë të nxehti është Spanja, aty ku sipas Agjencisë Shtetërore Meteorologjike në zonat malore temperaturat shkuan deri në 30 gradë ndërsa në ato të ulëta mbi 42 gradë.

Pas Spanjes pritet qe i nxehti te pershkrkoi dhe Italine. Dhe javen qe vjen i nxehti pritet te vije serisht drejte Shqiperise.

Moti i fresket do te jete deri te enjten dhe nga dita e premte pritet qe temperaturat te rriten.

Java qe vjen pritet qe te rikthehen moti i nxehte. Shiko.news