Jam Gimi 65-vjeçar nga Tirana: Gruaja ime eshte ftohur fare, ndaj dua dhe një tjetër

Burri 65 vjecar nga Tirana ankohet: gruaja ime ka marre fund dhe une dua nje grua tjeter

‘Gruaja ime me rri ftohte dhe prandaj une dua te njihem me nje femer tjeter’ kjo ishte kerkesa e Gimit 65 vjecar nga Tirana.

Ne telefonaten e bere tek emisioni ‘Aldo morning show’ burri tha se ai nuk eshte i divorcuar por qe ai mund ti mbaje edhe te dyja grate njekohesisht.

Ja cili ishte shqetesimi qe ai ka shprehur saktesisht ne emisionin e mengjesit:

“Jam Gimi nga Tirana. Desha të njihem me ndonjë grua, jam 65 vjeç. Dua të njihem me ndonjë se më është ftohur partnerja. Më është ftohur shumë dhe kërkoj një tjetër. Nuk jam i divorcuar, por dua një tjetër. Kam mundësi të mbaj dhe dy. Gruaja ime është 60 vjeç dhe ka marrë fund. Unë jam në rregull”, tha 65-vjeçari.