Jetonte i vetem dhe kishte dite qe kishte vdekur. Komshinjt gjejn trupin e pa jete te 72 vjecarit

0
3544

Nje 72 vjecar nga fshati Bregas eshte gjetur pa shenja jete. Ai kishet dite qe kishte nderruar jete dhe kane qene komshinjt e tij qe e kane gjetur 72 vjecarin pa shenja jete.

Filip Koka eshte gjetur pa shenja jete dhe familjaret e tij jetonin ne Greqi dhe ai jetonte i vetem.

Pasi familjaret e merrenin ne telefon dhe ai nuk pergjigjej kane qene komshinjt qe kane zbuluar ate te pa jete.

Policia ka shkuar ne vendngjarje per te zbardhur shkaqet e humbjes se jetes te 72 vjecarit. Shiko.news