Ju kujtohet personazhi i Gjinos tek “Perralle nga e Kaluara”, shikoni si duket sot aktori

0
9721

Pjese me e madhe e njerezve qe kane lindur deri ne vitet ’90 e kane pare kete personazh te pakten nje here ne ekran pasi ka qene nje nder filmat me te njekur ne popullin shqiptar.

Aktori ne fjale qe luan ne rolin e Gjinos, quhet Admir Sorra dhe tek filmi “PErralle nga e kaluara” luajti rolin e nje djali 14 vjecar por qe u ngeli ne mendje shqiptareve me rolin e tij te vecante.

Mirepo me tej aktori eshte terhequr nga ekrani dhe gjithashtu nga Shqiperia duke jetuar ne Itali per nje kohe te gjate.

Ndersa me pas u rikthye ne vendlindjen etij, Vloren dhe per te gjitha ata te interesuar ja si duket aktori sot