“Kam gruan për të lindur…”, nuk do ta besoni sjelljen e policëve në Elbasan

Një ngjarje cuditshme ka ndodhur në Elbasan para disa kohesh, një burrë i cili ishte nisur me urgjencë nga Elbasani drejt Tiranës, për shkak se bashkëshortja e tij ndodhej në gjendje aspak të mirë shëndetësore, e ardhur kjo si pasojë e shtatzënisë, është ndaluar nga policia.

Blutë e Elbasanit i kanë marrë patentën dhe e kanë ndaluar shoferin me preteksin e udhëtimit mbi normat e lejuara të shpejtësisë.

Ai është justifikuar se ka bashkëshorten shtatzënë dhe se mjekët në Elbasan nuk ia merrnin përsipër, ndaj është nisur me shpejtësi për në Tiranë, shkruan JOQ.

Reagimi i policëve nuk ka të bëjë aspak me atë njerëzor, duke futur ndjenjat në mes, por profesional. Në fund të fundit, po zbatojnë rregulloren dhe ligjin. Por, a duhen marrë parasysh të tilla raste emergjente?

“I morën patentën për kalim të shpejtësisë së lejuar. Ndërkohë vëllai i thotë që jam me urgjence se kam nusen duke lindur. Nuk i kthejnë përgjigje fare.

I heqin patentën. Do dalësh në komision i thanë, ndërkohë që nusja është në operim për të lindur se kishte probleme me pozicionimin e fëmijës, në Elbasan ”, – tregon vëllai i shoferit. /