Kartëmonedha prej 5 euro që vlen sa 500, verifikoni mos e keni

0
79

Në mesin e kartëmonedhave euro që aktualisht janë në qarkullim, ekzistojnë disa mostra që për shkak se gjenden rrallë janë shndërruar në subjekt të koleksionistëve të parave.

Meqenëse pas zbulimit ato shpejt arrijnë në koleksionet e tyre, kartëmonedha të tilla gjenden më rrallë dhe vlera e tyre është rritur ndjeshëm.

Ja se si t’i mund t’i njohësh ato! Bëhet fjalë për kartëmonedhat prej pesë eurosh me të cilat mund të pasuroheni.

Nëse keni fat, do të fitoni njëzet deri në njëqind herë më shumë se vlera e vërtetë. Sidomos seri e rrallë e kartëmonedhave mund të sjellë një shumë të konsiderueshme parash për pronarët e tyre.

Në fakt, merrni portofolin dhe shikoni me kujdes numrat dhe shkronjat në këndin e sipërm të djathtë që janë të përshtatur në një shesh të kuq në foto. Ato tregojnë serinë në të cilën është shtypur kartëmonedha.

Seritë e rralla përmbajnë 5 numra identikë (për shembull, 77777, 99999).

Nëse keni vërejtur aksidentalisht një shënim të tillë me ju, sigurohuni që ai të mbetet në gjendje të përsosur dhe në atë rast do t’ju sjellë shumë para, shkruajnë mediat kroate. KosovaPress /